logo_comfort.png
 

Comfort - Norges eldste rørleggerkjede

I over 40 år har Comforts rørleggere levert tjenester over hele landet. På denne måten har vi opparbeidet en unik posisjon med forankring og inngående lokal kunnskap.

Våre 86 medlemmer og 865 rørleggere er alltid klare til å hjelpe deg med alt fra planlegging til montering.

Jarle med rød tang.jpg

Kjernen i vårt tilbud er å være en total-leverandør som gir alle våre kunder en helhetsløsning. Uansett om du skal kjøpe en ny servant, bytte varmesystem eller installere vann og avløp i et helt hus, skal du kunne kjøpe alt materiell og all installasjon på en og samme plass.

På kjøpet får du den tryggheten det innebærer å stole på en ledende kjede med rørleggere med lidenskap for faget. Som en toneangivende aktør i markedet tilbyr vi selvsagt konkurransedyktige priser i samarbeid med de beste i bransjen.

Comfort har en unik bredde av kvalitets-produkter og leverer tjenester av høyeste kvalitet, og vil være et trygt valg for deg. Innovasjonstakten og fagkompetansen i Comfort gjør oss til den mest foretrukne faghandelskjeden både på nett og i butikk. Som Norges eldste rørleggerkjede er det viktig at vi utvikler oss sammen med kunden.

Vår beste ambassadør er deg – vår mest fornøyde kunde.

Vi sees på comfort.no eller hos din nærmeste Comfort butikk.