Medlemskapet i VVS Norge åpner nye dører

Karriere

Viken EL& VVS
Martin Sture

I 2021 tok Viken El & VVS steget og meldte seg inn i Comfort-kjeden og VVS Norge. Kontrakten ble signert på tampen av mai, og bedriften ble offisielt medlem fra juli av. Daglig leder og medeier Martin Sture forteller hvordan medlemskapet var en veloverveid avgjørelse. 

- Jeg tok kontakt med Kari Øgle Kjønsberg og ledelsen i VVS Norge for å lære mer om hva et medlemskap innebærer. Etter en fullstendig innføring i kjeden fra A til Å, innså vi fort at dette var noe vi ønsket å ta del i, sier Sture. 

Viken El & VVS jobber for tiden med å bygge et Comfort-showroom, og vil med tiden vurdere om de skal oppgradere til en fullskala butikk. Bedriftens VVS-del startet opp i 2020, og har uttalte ambisjoner om å bli en betydelig VVS-aktør i Fredrikstad og Sarpsborg. Sture tror medlemskapet i VVS Norge vil være et konkurransefortrinn på veien mot videre vekst.  

- Medlemskapet gir en fordel bare gjennom den merkevaren VVS Norge innehar. Dette er særlig viktig overfor mulige nyansatte. Videre sørger kjeden for å tilby og tilrettelegge hva enn vi skulle ha behov for. Etter sommeren har vi hatt en veldig god driv, og ordreboken fremover ser veldig bra ut. Vi har stor tro på at medlemskapet i Comfort-kjeden og VVS Norge vil fortsette å styrke oss ytterligere, avslutter Sture.  

 

Viken EL_850x400.png

Tilbake