BADEMILJØ - BEST PÅ BAD

Konsepter og kjeder

Bademiljø består av 123 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet. Her finner du både fagfolk, spennende produktnyheter og gode tilbud.

Bademiljø kan hjelpe deg med alt fra tett sluk til bygging av drømmebadet og mer miljøvennlig oppvarming av boligen din.

Den trygge veien til nytt bad

Alle våre rørleggerbedrifter er godkjente bedrifter som kan gjennomføre en trygg rehabilitering av bad og våtrom. De fleste av våre bedrifter er i tillegg kvalifisert som Godkjent våtromsbedrift i Fagrådet for våtrom. Det betyr ekstra trygghet for deg ettersom disse bedriftene til enhver tid holder seg oppdatert på forskrifter og byggemetoder.

Ingen oppdrag er for små eller for store

Vi har over 850 rørleggere som gjør alt fra å åpne tette sluk og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler. Drømmer du om å rehabilitere badet, skal bygge hus eller hytte, eller ønsker mer miljøvennlige oppvarmingsmuligheter for boligen, bidrar vi gjerne med tips og inspirasjon til små og store utbedringer.

Butikker med inspirasjon og faglig ekspertise

Vårt butikkonsept er utviklet som et aktivt hjelpemiddel til salg av bad og baderomløsninger. Hensikten er at butikkene skal fungere som et verktøy til å planlegge drømmebadet. Vi har blant annet et eget studio, hvor du i ro og mak sammen med våre fagfolk får hjelp til å velge farger på overflater, møbler og annet utstyr som tegnes ut i 3D og vises på storskjerm. På den måten vil du oppleve et fotorealistisk bilde av drømmebadet før det er bygget.

Vi ses på bademiljo.no eller hos din nærmeste Bademiljø-butikk. Du kan også lese mer om Bademiljø sine tjenester her.

10 års tetthetsgaranti

Visste du at Bademiljø er Norges eneste rørleggerkjede med 10 års tetthetsgaranti på bad vi bygger fra bunn av? 

Baderomdesignere

Bademiljø har 180 kompetente baderomdesignere som gjerne hjelper deg med å planlegge ditt drømmebad. 

Rørlegger og butikk

Bademiljø har over 123 rørleggerbedrifter med egne butikker eller studioer. Uansett om du besøker en av våre butikker eller studioer, møter du fagfolk.

Klikk og Hent

Med klikk og hent kan du reservere produkter når og hvor det passer deg, og deretter hente produktene hos en foretrukket Bademiljø-butikk.