VVS NORGE UTVIKLER BRANSJEN

Om oss

VVS Norge AS er et norsk, aksjeselskap etablert februar 2018. Konsernets oppgave er å kontinuerlig øke medeiernes konkurransekraft ved å jobbe med synergier og beste praksis innen viktige områder som drift, kompetanseutvikling, innkjøp og varestrøm. 

I august 2022 ble VVS Norge kjøpt opp av Mestergruppen og er i dag en del av Mestergruppen konsernet. 

Les mer om Mestergruppen

En organisasjon rigget for fremtiden

VVS Norge har 4 kjedekonsepter. Alle konseptene har medlemmer som driver faghandelsvirksomhet innen VVS, VA og sprinkelarbeid.

VVS Norge Prosjekt består stort sett av de største medlemmene i VVS Norge, og har sitt hovedfokus på prosjektmarkedet. Medlemmene i kjedene Comfort og Bademiljø har en vesentlig andel innenfor privatmarkedet, men er også involvert i store og små prosjekter.

Medlemmene i VVS Norge Partner har sitt fokus på privatmarkedet og opererer i stor grad som servicerørleggere. 

Les mer om våre selskaper

Riktig strategisk partnerskap tilfører våre medeiere merverdi 

Eierskap i ulike selskaper sikrer langsiktig merverdi for våre rørleggerbedrifter. Vi har i dag eierinteresser i flere selskaper. Samtidig søker vi kontinuerlig etter nye strategiske samarbeidspartnere. Mener du at ditt selskap kan bidra til å skape merverdi for våre rørleggerbedrifter, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Meire VVS AS

Tilbyr regnskapsløsninger som bidrar til å gjøre hverdagen enklere for rørleggerbedrifter. Løsningene er utviklet i tett samarbeid med medlemsbedrifter.

VVS Norge AS eier 50% av Meire VVS Regnskap AS.

Les mer

B Smart AS

Selskapet (eies av VVS Norge AS og Varme & Bad AS), eier systemet Dextro som er et fullverdig kvalitetssikringssystem laget av og for VVS-bransjen.

VVS Norge AS eier 10% av VB Smart AS.

Les mer

DHJ AS

Dagfinn H. Jørgensen AS er et rådgivende ingeniørfirma som tilbyr komplette rådgivningstjenester innen VVS- og klimateknikk.

VVS Norge AS eier 34% av DHJ.

Les mer

Nor-Shunt

Nor-Shunt er et privateid selskap som tilbyr tjenester og utstyr for vannbårne systemer med mer en 40 års erfaring med prefabrikasjon, shuntgrupper og regulering.

VVS Norge eier 34% av Nor-Shunt

Les mer