VVS NORGE UTVIKLER BRANSJEN

Om oss

VVS Norge AS er et norsk, medlemseid aksjeselskap etablert februar 2018. Konsernets oppgave er å kontinuerlig øke medeiernes konkurransekraft ved å jobbe med synergier og beste praksis innen viktige områder som drift, kompetanseutvikling, innkjøp og varestrøm. 

Kontakt oss

En organisasjon rigget for fremtiden

VVS Norge har i dag to datterselskaper, som ble etablert 01.01.2021. Begge datterselskapene driver faghandelsvirksomhet innen VVS, VA og sprinkelarbeid.

Datterselskapet «VVS Norge Prosjekt» består stort sett av de største eierbedriftene i VVS Norge, og har sitt hovedfokus på prosjektmarkedet. Bedriftene i datterselskapet «VVS Norge Rørlegger med butikk» jobber hovedsakelig innenfor privatmarkedet, men er også involvert i store og små prosjekter. Kjedene Bademiljø og Comfort eies av datterselskapet VVS Norge Rørlegger med butikk AS.

I tillegg til disse datterselskapene, har VVS Norge en egen avdeling VVS Norge Partner som består av bedrifter som har sitt fokus på privatmarkedet og servicerørleggere. 

VVS Norge eies av medlemmer - ikke omvendt

VVS Norge skal skape høyest mulig eierverdi for våre eiere - som alle er medeiere av VVS Norge. Som medlem og medeier kan du påvirke gjennom å engasjere deg. Alle våre styrer og råd er representert av medlemmer og eiere. Eier du litt – bestemmer du litt.​

VVS Norge AS eier følgende datterselskaper 100%: 

  • VVS Norge Prosjekt AS
  • VVS Norge Rørlegger med butikk AS
  • VVS Norge Egne Merkevarer AS

Les mer om våre selskaper

Riktig strategisk partnerskap tilfører våre medeiere merverdi 

Eierskap i ulike selskaper sikrer langsiktig merverdi for våre rørleggerbedrifter og eiere. Vi har i dag eierinteresser i flere selskaper. Samtidig søker vi kontinuerlig etter nye strategiske samarbeidspartnere. Mener du at ditt selskap kan bidra til å skape merverdi for våre rørleggerbedrifter, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Meire VVS AS

Tilbyr regnskapsløsninger som bidrar til å gjøre hverdagen enklere for rørleggerbedrifter. Løsningene er utviklet i tett samarbeid med medlemsbedrifter.

VVS Norge AS eier 50% av Meire VVS Regnskap AS.

Les mer

B Smart AS

Selskapet (eies av VVS Norge AS og Varme & Bad AS), eier systemet Dextro som er et fullverdig kvalitetssikringssystem laget av og for VVS-bransjen.

VVS Norge AS eier 10% av VB Smart AS. 

Les mer

DHJ AS

Dagfinn H. Jørgensen AS er et rådgivende ingeniørfirma som tilbyr komplette rådgivningstjenester innen VVS- og klimateknikk.

VVS Norge AS eier 34% av DHJ.

Les mer

Nor-Shunt

Nor-Shunt er et privateid selskap som tilbyr tjenester og utstyr for vannbårne systemer med mer en 40 års erfaring med prefabrikasjon, shuntgrupper og regulering.

VVS Norge eier 34% av Nor-Shunt

Les mer