VVS NORGE UTVIKLER BRANSJEN

Om oss

VVS Norge AS er et norsk, aksjeselskap etablert februar 2018. Konsernets oppgave er å kontinuerlig øke medeiernes konkurransekraft ved å jobbe med synergier og beste praksis innen viktige områder som drift, kompetanseutvikling, innkjøp og varestrøm. 

I august 2022 ble VVS Norge kjøpt opp av Mestergruppen og er i dag en del av Mestergruppen konsernet. 

Les mer om Mestergruppen

En organisasjon rigget for fremtiden

VVS Norge har i dag to datterselskaper, som ble etablert 01.01.2021. Begge datterselskapene driver faghandelsvirksomhet innen VVS, VA og sprinkelarbeid.

Datterselskapet «VVS Norge Prosjekt» består stort sett av de største eierbedriftene i VVS Norge, og har sitt hovedfokus på prosjektmarkedet. Bedriftene i datterselskapet «VVS Norge Rørlegger med butikk» jobber hovedsakelig innenfor privatmarkedet, men er også involvert i store og små prosjekter. Kjedene Bademiljø og Comfort eies av datterselskapet VVS Norge Rørlegger med butikk AS.

I tillegg til disse datterselskapene, har VVS Norge en egen avdeling VVS Norge Partner som jobber for bedrifter som har sitt fokus på privatmarkedet og servicerørleggere. 

VVS Norge AS eier følgende datterselskaper 100%: 

  • VVS Norge Prosjekt AS
  • VVS Norge Rørlegger med butikk AS
  • VVS Norge Egne Merkevarer AS

Les mer om våre selskaper

Riktig strategisk partnerskap tilfører våre medeiere merverdi 

Eierskap i ulike selskaper sikrer langsiktig merverdi for våre rørleggerbedrifter og eiere. Vi har i dag eierinteresser i flere selskaper. Samtidig søker vi kontinuerlig etter nye strategiske samarbeidspartnere. Mener du at ditt selskap kan bidra til å skape merverdi for våre rørleggerbedrifter, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Meire VVS AS

Tilbyr regnskapsløsninger som bidrar til å gjøre hverdagen enklere for rørleggerbedrifter. Løsningene er utviklet i tett samarbeid med medlemsbedrifter.

VVS Norge AS eier 50% av Meire VVS Regnskap AS.

Les mer

B Smart AS

Selskapet (eies av VVS Norge AS og Varme & Bad AS), eier systemet Dextro som er et fullverdig kvalitetssikringssystem laget av og for VVS-bransjen.

VVS Norge AS eier 10% av VB Smart AS.

Les mer

DHJ AS

Dagfinn H. Jørgensen AS er et rådgivende ingeniørfirma som tilbyr komplette rådgivningstjenester innen VVS- og klimateknikk.

VVS Norge AS eier 34% av DHJ.

Les mer

Nor-Shunt

Nor-Shunt er et privateid selskap som tilbyr tjenester og utstyr for vannbårne systemer med mer en 40 års erfaring med prefabrikasjon, shuntgrupper og regulering.

VVS Norge eier 34% av Nor-Shunt

Les mer