Invester i fremtiden din

Karriere

VVS Norge har mange rørleggerbedrifter i Norge, men vi har likevel noen felles hjørnesteiner; våre kjerneverdier og etiske holdninger. De legger grunnlaget for jobben vi gjør og hvordan vi opptrer mot kunder, leverandører og mot hverandre.

Vi jobber hver dag for at våre rørleggerbedrifter skal være en arbeidsplass som ansatte er stolte av, et sted der du kan utvikle deg og trives.

Våre verdier er vårt fundamet

Vi tror på et felles sett av verdier som veileder oss og gir oss en felles identitet.  Verdiene våre (tydelige, innovative og lønnsomhetsfokuserte) setter retningen for vårt forhold til kunder, samarbeidspartnere og kolleger, de definerer vår kultur, hvem vi er, hvordan vi oppfører oss og hva vi tror på. De er kjernen i alt vi gjør og hva vi tror på. 

Verdiene til VVS Norge

Er du vår nye ansatt?

Våre rørleggerbedrifter er alltid på jakt etter dyktige fagfolk som kan bidra med å utvikle bedriftene og ikke minst være med å løfte faget.

Hos oss er det alltid plass til engasjerte og dyktige fagfolk, og vi trenger både rørleggere, prosjektledere, butikkansatte og baderomsdesignere. Mulighetene er mange.

Vi søker deg som aktivt bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø gjennom trygghet, tillit og respekt for hverandre. Du har positive og gode holdninger, du er prestasjonsorientert, ansvarsfull, kundeorientert og serviceinnstilt. Ikke minst er du stolt av faget og ønsker å være med å styrke og utvikle VVS faget.

 

Ønsker du å jobbe hos oss? Les mer om våre ledige stillinger i Mestergruppen her. 

Din utvikling er viktig for oss

Som ansatt hos våre rørleggerbedrifter vil du få mange utviklingsmuligheter. Vi har et eget akademi som er utviklet med og for våre rørleggerbedrifter.

Akademiet tilbyr et stort spekter av kurs og kompetanseprogrammer for alle roller i en rørleggerbedrift, alt fra lederprogrammer til ulike faglige programmer tilpasset de ulike rollene.

Les mer

Bli kjent med oss og bransjen

Er du ny i bransjen og ønsker å utforske mulighetene? Jobber du i bransjen, men søker nye utfordringer? Vi har noe for alle - uansett om du er ny i bransjen eller ikke. 

Bli kjent med våre rørleggerbedrifter, våre eiere og deres ansatte gjennom de ulike historiene. Vi gir deg et lite innblikk i deres hverdag og hvordan det er å jobbe i bransjen. Nysgjerring?

Les mer

Kontakt oss

Er du nysgjerrig og ønsker å komme i kontakt med noen av våre rørleggerbedrifter?

Ta kontakt med oss så veileder vi deg i hvordan du kan komme i kontakt med den rørleggerbedriften som passer best til dine ønsker og behov. 

Mail: firmapost@vvsnorge.no

Telefon: +47 415 95 900