Dette er våre historier

Karriere

Gjennom historiene til våre rørleggerbedrifter ønsker vi å vise hvem vi er, hva vi står for og hvordan det er å jobbe i VVS bransjen.

På denne måten kan vi bidra med å skape begeistring og forståelse av bransjen. Rørleggeryrket er mer enn bare vann og avløp. Mulighetene innenfor faget er stort. 

Er du nysgjerrig? Les våre historier.

Tredje generasjons rørleggere i Alta

Comfort Alta
Cathrine og Andreas Strand Åsheim 

Familiebedriften Comfort Alta har gjennom generasjoner vært et sentrum for rørleggertjenester av ypperste kvalitet i Troms og Finnmark. I april tok søsknene Cathrine og Andreas Strand Åsheim over forretningen etter sin far, Ruben Åsheim.

Les mer

VVS-bransjen er full av muligheter

Bademiljø Elverum
Kaja Amundrud

Etter å ha bodd ti år i Oslo og jobbet som spesialpedagog ved en barne- og ungdomsskole, ønsket Kaja Amundrud å bytte retning i livet. Familien driver Bademiljø Amundrud VVS i Elverum, og derfor ble det raskt et alternativ å sjekke ut VVS-bransjen.

Les mer

Medlemskapet i VVS Norge gjør oss mer lønnsomme

Bluetech VVS
Kjetil Hanssen
 

Omtrent et år etter lanseringen av VVS Norge Partner, kjedekonseptet spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk, opplever medlemsbedriften Bluetech VVS god fart. 

Les mer

Fra designer til rørlegger

Comfort Lier  
Ida Meldgaard

Da Ida Meldgaard begynte på videregående fulgte hun de velmenende rådene fra lærerne om at studiespesialisering var det tryggeste alternativet. Derfra gikk veien til videre studier i multimediedesign. Likevel ble hun ikke kvitt følelsen av at det var noe som ikke stemte. 

Les mer