Velkommen til oss

Muligheter

Det er lønnsomt for en rørleggerbedrift å være medlem av VVS Norge. Vi er mer enn bare et innkjøpssamarbeid. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre og utvikle nye tjenester som skal sikre merverdi, vekst og lønnsomhet for våre medeierbedrifter. ​Vår viktigste oppgave er å tilrettelegge for at våre bedrifter kan møte fremtidens krav og forventninger fra kunder, samarbeidspartnere og samfunnet generelt på en best mulig måte.​

Vår totalpakke vil gi dere en betydelig økonomisk gevinst.

Konsepter og medlemskap tilpasset din bedrift

Vi har konsepter og medlemskap tilpasset din bedrift. Vi ønsker alle velkommen til VVS Norge familien – uansett størrelse på din bedrift!

Vi har konsepter for deg som enten har fokus på: 

  • Store eller små prosjekter mot næring eller privat
  • Baderom privat med eller uten butikk
  • Sprinkler eller varmeanlegg
  • Service næring og privat

Dette er våre konsepter

Butikkkonsepter

VVS Norge har to butikk konsepter mot privatmarkedet, Bademiljø og Comfort.

Les mer om Bademiljø og Comfort

VVS Norge Prosjekt

Konsept for bedrifter med hovedfokus mot prosjektmarkedet.

Les mer om VVS Norge Prosjekt

VVS Norge Partner

Konsept for små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk

Les mer om VVS Norge Partner

Verdien av å velge VVS Norge

Gjennom VVS Norge har alle tilgang til solide tjenester som økonomisk oppfølging og sekundering, operativ driftsoppfølging, kalkulasjonsprogram (Cordel) med spesialtilpassede kalkulasjonspakker, bransjens høyest verdsatte KS system (Dextro). Alle medlemmer har tilgang til et datavarehus og kan selv følge med på sine tall både for salg og innkjøp.

VVS Norge har, og utvikler et omfattende akademi og tilbyr kurs for alle nivåer hos medlemmene. Vi utvikler kurs i henhold til behov løpende i VVS Norge akademiet.

Bransjens best sammensatte leverandørstruktur og bransjens beste betingelser overvåkes hver dag av en egen innkjøpsavdeling. Forhandlinger og forbedringer i avtaleverket foretas kontinuerlig slik at medlemmene alltid skal ha best mulig forutsetninger for innkjøp, slik at fokuset kan legges på drift og produksjon.

Dette er våre tjenester

Dette er tjenester som leveres til alle rørleggerbedrifter som ønsker å bli en del av VVS Norge. 

Vi tilbyr også andre tilpassede tjenester for mindre rørleggerbedrifter som ønsker å bli en del av VVS Norge Partner. Les mer

Konkurransedyktige innkjøpsbetingelser

Store innkjøp og volum gir oss bransjens beste betingelser. Samtidig overvåkes råvaresituasjonen og betingelser hver dag og forbedring i avtaleverket foretas kontinuerlig. Med gode og langsiktige avtaler kan du og din bedrift ha mer fokus på drift og produksjon.

Strategisk samarbeidspartnere

VVS Norge har solide, langsiktige avtaler ikke bare med grossister og leverandører, men også på flere andre områder som kan bidra med å skape en fordel for våre rørleggerbedrifter. Samtidig ser vi hele tiden etter nye strategiske samarbeidspartnere som kan gi merverdi til våre eiere og rørleggerbedrifter.

 

Synlig markedsføring og effektive kampanjer

Markedsavdelingen har ansvaret for at kjedekonseptene opprettholder høy kjennskap i markedet. Dette gjøres gjennom nasjonale og lokale kampanjer i ulike kanaler (både tradisjonelle og digitale kanaler). Samtidig hjelper vi din bedrift med å synliggjøre bedriften i ulike kanaler. Økt synlighet generer mer kjennskap til kjeden og din bedrift.

Sortiment tilpasset privat og prosjektkunder

Sammen med våre leverandører jobber vi kontinuerlig med optimalisering av produktsortimentet. Målet er å skape et utvalg med konkurransedyktige priser som både trekker kunder til våre butikker og sikrer at de ønsker å handle hos oss igjen. I tillegg har vi et prosjektsortiment tilpasset bedrifter som har sitt hovedfokus mot prosjektmarkedet.

Differensiering gjennom Egne Merkevarer

Vi har ett utvalg egne merkevarer for våre medlemsbedrifter. Våre egne merkevarer skal være med på å sikre lønnsomhet i verdikjeden, samtidig skal de bidra til mangfold i vareutvalget i våre butikker. Vi har egne merkevarer innen flere kategorier og jobber kontinuerlig med utvikling av dette for flere kategorier.

Felleskap og erfaringsdeling

Vi tilrettelegger for erfaringsdeling og kunnskapsdeling på tvers av medeierbedriftene. Dette gjelder alt fra bruk og utvikling av digitale løsninger og fagsystemer til erfaringsdeling på prosjektnivå. I tillegg har vi flere sosiale samlinger i året, både med og uten leverandører for å bygge nettverk og kultur.

Et driftsapparat som hjelper din bedrift

Våre dyktige regionssjefer vil være en sparringspartner for deg og din bedrift. Vi kan ved hjelp av datavarehuset og ulike analyser bistå deg og din bedrift med effektivisering og forbedring av driften gjennom å definere konkrete tiltak og mål. 

Helhetlig og digitalt kvalitetsystem

Dextro er et fullverdig kvalitetssystem (app + webløsning) utviklet av og for rørleggere. Deleierskapet i Dextro gir VVS Norge mulighet til å påvirke videreutvikling av systemet – til det beste for våre rørleggere. 

Datavarehus og verktøykasse

Eget datavarehus  som gir faktabasert innsikt og støtte til operativ ledelse på alle nivåer og i alle funksjoner, slik at man kan følge sammenhengen mellom konkrete tiltak og mål. I tillegg har vi en stor verktøykasse som bedrifter kan benytte til forbedring av egen drift samtidig som det også gir muligheter for vekst og lønnsomhet. 

IT support fra A til Å

Vi hjelper deg og din bedrift med solide IT-løsninger. Vi ser helheten, forstår forretningen, er raske og kostnadseffektive. Gjennom egen IT support avdeling og ulike samarbeidspartnere tilbyr vi våre rørleggerbedrifter støtte og support av drift og vedlikehold. Vi hjelper våre bedrifter fra A til Å og er alltid tilgjengelig for deg og din bedrift! 

 

Intern kommunikasjon og opplæringsplattform

VVS Norge tilbyr en intern kommunikasjons- og opplæringsplattform som gir den enkelte rørleggerbedrift muligheten til å gjennomføre korte digitale kurs. Samtidig er plattformen en viktig intern kommunikasjonskanal som gir mulighet for chat, utveksling av erfaringer og oppdatering på siste nytt. Dette verktøyet skal både gjøre læring enkelt og engasjerende, men også bidra til en mer effektiv internkommunikasjon. 

Kompetanseutvikling for alle roller i en bedrift

Kompetanseutvikling er viktig. VVS Norge Akademiet, er utviklet av og for våre rørleggerbedrifter. Akademiet har et stort og omfattende kurs og kompetansetilbud innenfor fagområder som er relevant og har betydning for bedriftenes drift og virke. Tilbudet er for alle roller i en rørleggerbedrift, hvor flere av programmene gir studiepoeng.

Les mer

Tekniske tjenester

Gjennom eierskapet i det rådgivende ingeniør firmaet Dagfinn H. Jørgensen AS kan vi tilby de beste tekniske tjenestene innen VVS og klimateknikk. Selskapet har lang erfaring med både store og små prosjekter innen privat og offentlig sektor. 

Les mer 

Regnskapstjenester

VVS Norge AS har deleierskap i Meire VVS som leverer regnskapsløsninger og tjenester tilrettelagt for rørleggerbedrifter. Regnskapsløsning er laget for å gi våre rørleggerbedriften effektiv hverdag med optimal regnskapsopplevelse.

Les mer 

Ønsker du å bli en del av oss?

Interessert i å vite mer? Ta kontakt med oss i dag for en uformell prat om medlemsskap. Vi forteller gjerne mer om våre tjenester og hva vi har å tilby. Vi beregner også nøyaktig dine fordeler ved å bli en del av oss.

Telefon: +47 415 95 900
E-post på firmapost@vvsnorge.no

 

Eller ta direkte kontakt med: 

Rolf Tveter (Alle medlemskap)
E-post: rolf.tveter@vvsnorge.no         
Mobil: +47 913 91 127

Lars Terje Saltbones (VVS Norge Partner)
E-post: lars.saltbones@vvsnorge.no    
Mobil: +47 958 79 444

 

 

Ønsker du å bli medlem?

Hvilken konsept ønsker du å høre mer om?

Dette sier våre medeiere og medlemmer

Ole-Tonny Johansen Larsen

VVS Norge sitt bidrag for beste innkjøpsbetingelser, samt fokus på etablering av nasjonale avtaler er viktig nå og ikke minst inn i fremtiden. I tillegg er IT-plattform og innovative systemer en helt nødvendig faktor. Ting skjer nå raskere enn noen gang og da er det viktig å være en del av en kjede som er fremoverlent.

Daglig leder, Ole-Tonny Johansen Larsen 

Comfort Notodden
Oskar Johansen AS

Kenneth Skogsrud

Tidligere brukte vi mye tid på innhenting av priser og forhandlinger med leverandører. Med VVS Norge sitt innkjøpsteam kan jeg nå fokusere på de ansatte og prosjekteringen der de virkelige store innsparingene finnes. I tillegg har VVS Norge et fullverdig KS system som bidrar til å effektivisere hverdagen tl våre rørleggere. 

Daglig leder, Kenneth Skogsrud

VVS Norge Prosjekt 
Ringside Rørleggerbedrift AS