Tredje generasjons rørleggere i Alta

Karriere

Cathrine og Andreas Strand Åsheim
Comfort Alta 

Familiebedriften Comfort Alta har gjennom generasjoner vært et sentrum for rørleggertjenester av øverste kvalitet i Alta og omegn.. I april gikk bedriften gjennom atter et skifte da søsknene Cathrine og Andreas Strand Åsheim tok over forretningen etter sin far, Ruben Åsheim. 

 Det var bestefar i sin tid som etablerte Comfort Alta, før faren vår tok over etter hvert. Som barn har vi nærmest vokst opp i butikken, og vi begynte tidlig å diskutere mulighetene for at bedriften skulle fortsette i familien. Det har vært en lang prosess, men vi har fått tid til å sette det opp på vår måte og vokse naturlig inn i rollene, sier Andreas Strand Åsheim. 

Å være en del av VVS Norge har vist seg å være en verdifull ressurs før, etter og under overtakelsen. Cathrine, som begynte i butikken for noen år siden, forteller blant annet om god bistand på IT. Det samme gjelder for innkjøp, priser og anbud. 

 Vi hadde brukt mye tid hvis vi skulle gjort alt dette selv. Det å innhente tilbud og sjekke priser fra forhandlere tar tid. Nå er prisene ferdig forhandlet, og vi får bistand til alt vi trenger. Dermed kan vi fokusere på det aller viktigste – å levere gode rørleggertjenester til våre kunder, forteller søsknene.

Comfort Alta_850x400.png

 

Tilbake