Sparer rundt 100 000 kr i året på VVS Norge Partner-medlemsskap

Omtrent seks måneder etter lanseringen av VVS Norge Partner, kjedekonseptet spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk, opplever medlemsbedriften Bluetech VVS god fart. 

-VVS Norge Partner skiller seg ut ved at regnskap koster en brøkdel av hva vi betalte før.  Kjeden er også flinke til å følge opp, forhandle priser, og ta imot innspill fra oss medlemmer. Vi har spart tett opp mot 100 000 kr så langt i år, sier Kjetil Hanssen, daglig leder i Bluetech VVS. 

For litt over to år siden ble BlueTech VVS etablert av Kjetil Hanssen. Rørleggerbedriften er lokalisert i Drammen og har store deler av Østlandet som nedslagsfelt. Til tross for pandemi og krig har de vokst jevnt og trutt siden etableringen, og teller nå tre rørleggere og en dyktig lærling i staben. Tidligere i år ble de også en av de første medlemmene i VVS Norge Partner ­ – VVS Norges nye kjedekonsept for små- og mellomstore rørleggere uten butikk. 

– Etter noen år i markedet vet vi hvor mye som må være på plass for å drive en bedrift. VVS Norge Partner gir oss muligheten til å bli mer lønnsomme gjennom at vi får markedets beste betingelser, gratis regnskapstjenester og nyttige driftsverktøy. På denne måten kan vi prioritere det vi er best til – å levere verdi for kundene våre, sier Kjetil Hanssen, daglig leder i Bluetech VVS. 

BlueTechVVS-1200x627.png

VVS Norge Partner skiller seg ut ved at regnskap koster en brøkdel av hva vi betalte før.  Kjeden er også flinke til å følge opp, forhandle priser, og ta imot innspill fra oss medlemmer. Vi har spart tett opp mot 100 000 kr så langt i år. 

Hanssen har selv gått gradene i rørleggeryrket etter at han startet som hjelpearbeider i 2003. I skrivende stund har han også nettopp fullført KEM ved Teknisk Fagskole i Oslo. Han er optimistisk på bedriften og VVS Norge Partners vegne.

– Jeg har aldri likt å bli fortalt hva jeg skal gjøre, så det lå alltid kortene at jeg skulle starte noe eget. I VVS Norge Partner opplever vi en fremoverlent rørleggerkjede som virkelig ønsker at vi lykkes. Sammen dekker vi et behov menneskeheten har hatt i tusenvis av år ­– bare at nå fraktes vannet i høyteknologiske vannsystem, i stedet for flettede kurver, smiler Hanssen. 

Stian Aarstad er kjedeleder i VVS Norge Partner og forteller gledelig om de første månedene som nylansert kjedekonsept. De har blitt tatt godt imot av markedet og teller nå nærmere tretti små og mellomstore medlemsbedrifter.

– VVS Norge Partner ble etablert for å hjelpe små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk til å bli mer lønnsomme og forenkle hverdagene deres. Vi har opplevd en varm velkomst av rørlegger-Norge og ser lyst på 2022 videre. Det er svært gledelig å høre om BlueTech VVS’ gode opplevelser med oss. Vi skal fortsette å hjelpe, støtte og heie frem dem og resten av våre medlemmer hver eneste dag, sier Aarstad.