Mer lønnsom hverdag sammen med VVS Norge Partner

For Varde VVS ble det vanskelig å holde styr på alt av priser og å forhandle gode avtaler med leverandørene. VVS Norge Partner-medlemskap gjorde hverdagen enklere.

 - Det var viktig å kunne jobbe som normalt, men med mulighet til å drive enda mer lønnsomt og få hjelp til administrasjon. Derfor falt valget på VVS Norge Partner, sier Øyvind Juvet, daglig leder i Varde VVS.

Rørleggerfirmaet, som holder til i Sigdal, tar på seg oppdrag i store deler av Viken – både hos privatpersoner og bedrifter. I 2022 ble Varde VVS medlem i VVS Norge Partner, medlemskonseptet for små - og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk.

- Jeg kan jobbe slik som før, bare at jeg får bedre priser på produktene jeg handler og gratis regnskapstjenester. Før vi ble medlem brukte jeg mye tid på å holde styr på alt av priser og å forhandle ordentlig gode avtaler med leverandørene, fortsetter Juvet, som har lang og bred erfaring i rørleggerbransjen.

Varde-vvs_850x560-2.png

 

Gode innkjøpsbetingelser

Varde VVS opplever at det er mange medlemsfordeler som gjør hverdagen enklere.

-Vi står fortsatt fritt til å legge opp hverdagen slik vi ønsker, med de systemene vi er vant til å bruke, og med vår egen merkevare i fokus. I tillegg får vi nå veldig mange goder, som gode innkjøpsbetingelser og gratis regnskap. 

Øyvind klarer ikke å peke ut en enkelt ting som det beste med konseptet.
-Det er hele pakken som fungerer veldig godt for meg, avslutter han smilende.