Her er nye fagsjefen i VVS Norge Prosjekt

Presse

Thea Marie-fagsjef-vvsnorge-850x560.png
 
Publisert 31.mai 2022
 
Thea Marie Danielsen går inn i rollen som ny fagsjef i VVS Norge Prosjekt. Nysigneringen er utdannet sivilingeniør og har nærmere syv års erfaring fra VVS-bransjen.
 

Nå gleder hun seg til å være med videre på reisen med en av landets fremste rørleggerkjeder.

Frolendingen Thea Marie Danielsen kommer fra stillingen som VVS-rådgiver i Multiconsult – et av landets ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving – og har tidligere jobbet som konsulent i Hjellnes Consult. Nå ser hun frem til å fortsette karrieren i VVS Norge Prosjekt.

– Etter flere år på rådgiversiden hadde jeg veldig lyst til å prøve noe annet. Da muligheten plutselig dukket opp hos VVS Norge Prosjekt fant jeg fort ut at dette var noe jeg ville være med på videre. Selskapet har hatt en utrolig vekst og oppnådd svært mye på kort tid. Det å få være med på denne reisen videre er noe jeg gleder meg stort til, forteller Danielsen. 

Danielsen er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen energi og miljø. Hun tror at hun kommer til å få god bruk for sin rike erfaring fra VVS-bransjen i sin nye rolle som fagsjef.

– Jeg ser rett og slett på meg selv som en VVS-potet. Som rådgiver har jeg vært involvert i en rekke prosjektet som involverer alt ifra ventilasjon, varme/kjøling og sanitær. Dersom jeg likevel måtte trekke frem et spesialområde må det være BIM og andre digitale verktøy. Dette er et interesseområde jeg brenner for, sier Danielsen. 

Leder i VVS Norge Prosjekt, Erlend Berg, er strålende fornøyd med nyansettelsen.

– Thea Marie har vært en kjemperessurs fra dag én! Med sin spennende erfaring fra VVS-bransjen kommer hun til å bidra sterkt til å videreutvikle VVS Norge og VVS Norge Prosjekt som landets fremste rørleggerkjede. I tillegg har hun et utrolig smittende humør og sprer mye herlig energi på arbeidsplassen, smiler Berg.

 
Tilbake til pressemeldinger