Ida hos Comfort Lier er nominert til Norges Hyggeligste Håndverker

Presse

Ida Meldgaard_Comfort Lier_VVS Norge_850x560.png

Publisert 16. september 2021

Lørdag 18. september kåres Norges Hyggeligste Håndverker og Ida Meldgaard hos Comfort Lier er nominert i lærlingkategorien. Hun er en aktiv ambassadør for rørleggeryrket og VVS Norge RMB er stolte av å ha henne med på laget.

– Å være finalist i Norges Hyggeligste Håndverker er superstas. Folk har skrevet fine nominasjoner, og de deler og skriver hyggelige ting. Man blir satt veldig pris på, og det er koselig, sier Ida Meldgaard, rørleggerlærling hos Comfort Lier, i et intervju med Boligmappa.

For et par år siden hoppet 28 år gamle Meldgaard av studiene i mediedesign, til fordel for å utforske nye yrkesveier. I dag stortrives hun som rørleggerlærling hos Comfort Lier og vet at hun vil jobbe i bransjen resten av livet.

– Jeg har alltid tenkt at jeg ville jobbe med noe praktisk, og at jeg ville jobbe med mennesker. Så det lå ganske lenge i bakhodet at jeg ville bli håndverker, og jeg tenkte at rørlegger virket spennende, sier Meldgaard.

 

Ambassadør for rørleggeryrket

Meldgaard prøver å promotere voksenlærling-mulighetene, noe hun blant annet gjør gjennom sin Instagram-konto «Plumbida». Her får hun vist frem de mange sidene av rørleggeryrket til nysgjerrige jenter og gutter.

– Vi er utrolig stolte av Ida og synes det er veldig stas at hun er nominert til Norges Hyggeligste Håndverker. Hun er en inspirerende kvinne og en flott ambassadør for VVS-bransjen og Comfort-Kjeden. Hennes engasjement og hyggelige personlighet har ikke gått ubemerket hen, noe som nominasjonen i Norges Hyggeligste og lærlingkategorien tydelig viser, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden og Bademiljø (VVS Norge RMB).

– Vi ønsker Ida masse lykke til på lørdag og i våre øyne er hun Norges Hyggeligste Håndverker uansett om hun vinner eller ikke.

 

Tilbake til pressemeldinger