Lederskifte i VVS Norge RMB

Presse

Kari Øgle Kjensberg_Vidar Skoglund_850x560.png

Publisert 6. september 2022

Kari Øgle Kjensberg har valgt å søke nye utfordringer eksternt og Vidar Skoglund går inn som ny leder.

Etter mange år som leder i Comfort, Bademiljø og VVS Norge RMB har Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i VVS Norge RMB, meddelt at hun slutter som administrerende direktør i VVS Norge RMB for å søke nye utfordringer eksternt.

Styret i VVS Norge, ledelsen og jeg har satt stor pris på samarbeidet med Kari, både som daglig leder og som person. Hun har hatt en sentral rolle i utviklingen av Bademiljø og Comfort og levert gode resultater gjennom alle årene hun har vært en del av VVS Norge. Vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge.

Styret og jeg er samtidig meget fornøyd med at Vidar har takket ja til å overta jobben som leder for VVS Norge RMB. Han kjenner strategien, menneskene og medlemmene godt, slik at vi kan fortsette fremover med full fart. Da vi etablerte VVS Norge så vi raskt behovet for å få på plass en del tjenester som var etterspurt av medlemmene. Vidar fikk i denne perioden hovedansvaret for å få på plass løsninger som bl.a. Seebrite, DHJ og Dextro i tillegg til det overordnet ansvar for IT. Jeg har kjent på savnet etter å være tettere i kontakt med medlemmene og ser derfor frem til muligheten med å gjenoppta dette, uttaler Skoglund.

 Vidar Skoglund går inn som ny leder i løpet av oktober.

Tilbake til pressemeldinger