Rørleggerbedrift fra Vennesla gjør prestisjetunge prosjektoppdrag på Østlandet

Presse

Olto VVS_850x560(1).png

Publisert 13. desember 2021

Olto VVS Bademiljø markerer sitt 20-års jubileum i år, og det er et stort spenn i det rørleggerbedriften jobber med. Fra renoveringsoppdrag på Oslo Plaza til butikken på Vennesla hvor de bistår kunder med å designe og bygge bad, jobber Olto VVS Bademiljø for å alltid levere kvalitet. Det gjenspeiles også i deres satsing på lokale håndverkere. 

I 20 år har Olto VVS Bademiljø på Vennesla reist rundt og gjort prosjektoppdrag rundt i landet, samtidig som de har driftet den lokale rørleggerforretningen på Vennesla. Her har Olto baderomsdesignere som bistår kundene med å designe og bygge bad, og de selger også baderomsprodukter over disk. Rørleggerbedriften gjør det godt i hjemtraktene og deres prosjekter blir tatt godt imot hos kundene.

– Vi har opplevd vekst den siste tiden, som er stas. Vi ønsket å jobbe med litt større prosjekter, og gjerne på prosjekter der vi kan ta 100 bad om gangen. Store jobber er utfordrende og det synes vi er gøy, forteller Morten Omdal, daglig leder hos Olto VVS Bademiljø.

Bedriften teller nå 31 ansatte, og de satser på å ha egne lærlinger og lokale håndverkere.

– Vi har lokale håndverkere som reiser rundt på de ulike prosjektene, og har også seks lærlinger hos oss. Det fungerer veldig bra, og vi er opptatt av å satse på egne folk.

 

Prosjekter på hotellene Oslo Plaza og Amerikalinjen i Oslo

Olto VVS Bademiljø har gjort flere store og prestisjetunge prosjekter på Østlandet. De har blant annet jobbet med renovering av hotellet Amerikalinjen og Oslo Plaza, der de jobbet med ny bar og kjøkken. For tiden jobber de med å renovere Holmenkollen Park Hotell, som er en stor jobb som vil pågå frem til våren. De jobber også på Tollboden Hotell i Drammen og Dronningen Hotell i Kristiansand, med renovering av alle baderommene, samt sprinkler- og sanitæranlegg, og varme- og kjøleanlegg.

– Det er spennende oppdrag å jobbe med og vi har mange flinke ansatte på prosjektene. Vi får også mange positive kommentarer fra lokalmiljøet som synes det er gøy at vi har så store oppdrag, sier Omdal.

Olto VVS_850x560.png

– Olto VVS Bademiljø har et stort spenn i det de jobber med. De er både den lokale rørleggerbedriften på hjørnet, samtidig som de er involvert i prestisjetunge prosjekter utenfor deres hjemtrakter. Det er stas å ha en slik aktør i lokalmiljøet, som kundene kan stole på at leverer når de skal bygge nytt bad eller pusse opp badet sitt, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB).

 

20-års jubileum

Rørleggerbedriften på Vennesla markerer i år sitt 20-års jubileum, og de planlegger å ha en åpen dag med litt mat og utstillinger for å markere jubileet. Å møte kundene er nemlig verdifullt for rørleggerbedriften.

– Vi ser fordelen av å ha en lokal butikk, hvor kundene kan komme og fysisk se på de baderomsløsningene og -produktene som de kan tenke seg. Kundekontakten og å være gode rådgivere er viktig for oss, sier Omdal.

Han trekker frem at dette også er en fordel ved å være medlem av Bademiljø-Kjeden, og at de ved å være medlemmer i tillegg får bedre innkjøp, garantiordninger og flere valgmuligheter.

– Det er også hyggelig å være en del av Bademiljø. I tiden fremover ønsker vi å rekruttere enda flere flinke folk, og vi vil fortsette å levere god kvalitet for de kundene vi har og for nye kunder, avslutter Omdal.

Tilbake til pressemeldinger