VVS Comfort landet tidenes kontrakt

Presse

VVS Comfort 850x560.png

Publisert 10. september

VVS Comfort mottar fornyet tillit fra Betonmast gjennom en rekordkontrakt i 50 til 60 millionersklassen.

 

Kontrakten føyer seg inn i rekken av et langvarig samarbeid mellom østlandsbedriftene. 
 
- Vår historie med Betonmast går tilbake til 2013 da vi samarbeidet om byggingen av Fernanda Nissen skole på Lillohøyden. Siden den gang har vi forent krefter i en rekke ulike prosjekter, og de er en samarbeidspartner vi er stolte over å jobbe med, sier Christian Grimeland, daglig leder i VVS Comfort AS i en pressemelding.
 
Den ferske kontrakten dreier seg om ærverdige Tollgaarden i Schweigaards gate 15. Bygget fra 1926 skal gjennom en fullstendig totalrehabilitering, der VVS Comfort har ansvaret for gjennomføringen av alt innen rørleggingsarbeid. Prosjektet er allerede i gang for fullt og estimeres å være ferdig i midten av 2023. Selve kontrakten har en totalverdi på mellom 50 og 60 millioner kroner – en rekordsum for VVS Comfort AS. 
 
- Å lande tidenes kontrakt er selvsagt utrolig stort for oss. Den forrige rekorden lå på rundt 35 millioner kroner, og denne smadrer vi nå med god margin. Følgelig ser ordrebøkene for 2021, 2022 og 2023 veldig lovende ut. Nå gjenstår bare det aller viktigste – god og grundig gjennomføring, sier Grimeland.  
 
En sentral del av jobben vil være rehabiliteringen av byggets sprinkleranlegg. Denne delen av kontrakten vil utføres av Kvisler Sprinkler AS – et selskap VVS Comfort er medeier av. 
 
- Sprinkler er et fagfelt som har blitt stadig mer spisset og profesjonalisert de senere årene. Etterspørselen etter slik kompetanse er høy, og vi har sett viktigheten av å skille ut sprinkler som et eget fag. Clas Kvisler har bygget opp denne fagkompetansen i Kvisler Sprinkler, og vi gleder oss til å jobbe med dem i Schweigaards gate 15, sier Grimeland. 

2021 har vært et fartsfylt år for VVS Comfort med mange spennende prosjekter og arbeidsoppgaver. Tidligere i år meldte de seg også inn i VVS Norge. 
 
- Vi hadde hørt mye godt om VVS Norge før vi bestemte oss for å bli medlem. Likevel har medlemskapet overgått disse forventningene så langt. Vi opplever gunstige avtaler, solide støttefunksjoner og å bli sett og hørt. I tillegg må jeg også benytte muligheten til å skryte av innkjøpsdirektøren i VVS Norge, Vanjeet Chatwal. Han har vært helt rå, avslutter Grimeland.  

Tilbake til pressemeldinger