Straume Rør blir en del av VVS Norge Prosjekt 

Presse

Straume Rør 850x560.png

Publisert 13. september 2021

Vestlandsbedriften Straume Rør AS føyer seg inn i rekken av nye medlemsbedrifter i VVS Norge Prosjekt.  

 

Det er nok en ambisiøs bedrift som VVS Norge Prosjekt får med på laget når Straume Rør, som er lokalisert på sørtuppen av Sotra utenfor Bergen blir den 25. medlemsbedriften i profilhuset.  

- I 2021 har vi rett og slett hatt en enorm mengde oppdrag. I fjor bestemte vi oss for å satse mer på sprinkler, og dette er en faktor som har bidratt til den økte oppdragsmengden. Vi ansatte fire nye rørleggere i sommer, i tillegg til flere innleide rørleggere, og alle har hatt hendene fulle med arbeidsoppgaver. Per nå ser det ut som vi kommer til å bikke 30 millioner i omsetning i 2021 – og dermed doble fjorårets omsetning.  Nå gleder vi oss veldig til å starte samarbeidet med VVS Norge, sier Svein-Erik Helgheim, daglig leder i Straume Rør AS.  

Rørleggerbedriften består i dag av 15 ansatte og blir en del av VVS Norge fra 1. oktober. Helgheim trekker særlig fram gode innkjøpsordninger som én av fordelene han ser ved tilknytningen. 

- VVS Norge kommer til å gjøre hele prosessen rundt innkjøp enklere. Det å være en del av en større medlemsorganisasjon gir oss klart bedre innkjøpspriser enn vi ville oppnådd alene. Et medlemskap gir også fordeler gjennom den kompetansen og oppfølgingen VVS Norge sentralt besitter. I tillegg ligger det jo en trygghet i det å være en del av en større gruppe, sier han.  

Erlend Berg, leder av VVS Norge Prosjekt, er meget fornøyd med å få Straume Rør med på laget.  

- Vi har hatt en kraftig vekst hittil i år. Samtidig har bedriftene i VVS Norge Prosjekt har hatt en omsetningsvekst på over 30 prosent så langt i år. Straume Rør blir dermed et utmerket tilskudd til denne veksten.  

Berg forteller videre hvordan VVS Norge jobber med å hjelpe medlemsbedriftene med å lykkes best mulig med driften slik at de kan ivareta oppdragene og kundekontakten.  

- Vår rolle er å tilrettelegge for vekst og bidra med god driftsoppfølging gjennom ulike verktøy, slik at bedriftene er i stand til å styre både virksomheten og prosjektene sine med lønnsomhet. Regnskapstallene viser at lønnsomheten til våre medlemsbedrifter er forbedret med firegangeren fra 2019 til 2020. Dette bekrefter at vi har helt klart at konseptet vårt treffer medlemmene, ikke minst at vi det faktisk lønner seg å være en del av en kjede, avslutter Berg.  

 

Tilbake til pressemeldinger