Rørfunn AS fra Trondheim er den nye stjernesigneringen til VVS Norge Prosjekt

Presse

Rørfunn_850x560.png

Publisert 17. februar 2022

Det er et av Trøndelags ledende rørleggerfirma som nå blir nyeste medlem i VVS Norge Prosjekt. Rørleggerkjeden teller nå med den nye storsigneringen 31 medlemsbedrifter nasjonalt.

I over 25 år har Rørfunn AS vært en ledende aktør på rørleggermarkedet i Trondheim og omegn. Fra sitt hovedkvarter på Nardo leverer de alt av rørleggertjenester, herunder sanitær-, varme-, -sprinkler, kjøle- og trykkluft, samt prosjektering av varme og sanitæranlegg. Nå blir rørleggerfirmaet Trondheims første representant i VVS Norge Prosjekt.

- Vi har lenge vært nysgjerrig på VVS Norge-samarbeidet og gleder oss til å oppleve fordelene et medlemskap gir. Først og fremst kommer det til å lette den organisatoriske hverdagen vår betraktelig. Særlig blir det deilig å slippe all oppfølgingen knyttet til innkjøp og vite at vi uansett er sikret markedets beste priser. I tillegg tror vi at det ligger noe fint i det å være en del av et større felleskap, sier Nina Hagerup, daglig leder i Rørfunn AS.

Rørfunn avsluttet nettopp et sterkt 2021. Året ble også preget av en større intern omstrukturering, der firmaet blant annet slo sammen avdelingene for industri og anlegg.  

- Fjoråret var et bra og lærerikt år, der vi stadig tok nye steg internt. Jeg vil særlig trekke frem at vi videreutdannet tre prosjektledere internt i bedriften. Det har vært en soleklar suksess, og vi gleder oss til å utforske mulighetene i VVS Akademiet for videre faglig påfyll, sier Hagerup.

Leder i VVS Norge Prosjekt, Erlend Berg er superfornøyd med det ferskeste tilskuddet på medlemsfronten.

- Det er inspirerende å høre historien om de tre unge prosjektlederne og den suksessen de har opplevd i etterkant av det. Nå skal vi bli enda bedre kjent og bidra til å styrke Rørfunns konkurransekraft i prosjektmarkedet. I tillegg er det også veldig gøy å få vår første medlemsbedrift i Trondheim. I dag feires det med sodd, sier Berg, for øvrig født og oppvokst i Trondheim.

Rolf Tveter, ansvarlig for rekruttering av nye medlemsbedrifter i VVS Norge Prosjekt, er også strålende fornøyd med det nye medlemmet.

- Rørfunn er en bedrift som har imponert oss over flere år. Vi ser frem til å forene krefter med dem for å skape ytterligere verdi for deres kunder. Overordnet sett har veksten i antall medlemmer vært formidabel siden etableringen av VVS Norge Prosjekt i fjor. Like fullt har vi plass til flere stjernesigneringer, og vi gleder oss til å få enda flere ambisiøse bedrifter med på laget, avslutter Tveter.

 

Tilbake til pressemeldinger