Suksess med årets fagdager

Presse

Tekniske fagdager-prisutdeling-850x560.png

Publisert 9. september 2022

27. og 28. august arrangerte VVS Norge årets fagdager på Gardermoen, der temaet var «varme og energi». Medlemmene fikk faglig påfyll og inspirasjon fra ulike foredragsholdere, kombinert med nyttig informasjon fra ulike leverandører.

Totalt deltok nærmere 500 personer på fagdagene, der det blant annet ble holdt foredrag om vannbåren varme, varmepumper, energianlegg og vannrensing. Arrangementet ble stødig ledet av fagsjef i Comfort og Bademiljø, Thomas Sæther, og Harald Rønneberg som sydde det hele sammen med humor og glimt i øyet.

– Det er alltid gledelig å samle fagfolk til sosial hygge og faglig påfyll. Samtidig er det veldig inspirerende å bli oppdatert på det siste fra de ulike fagområdene, og tilbakemeldingen fra deltakerne har bare vært positive, sier administrerende direktør i Comfort-kjeden og Bademiljø, Kari Øgle Kjensberg.

Ble hyllet med priser
Lørdag kveld var det også prisutdeling i følgende kategorier:

  • Årets tekniske leverandør, stemt frem av medlemmene i Bademiljø og Comfort (Oso Hotwater)
  • Årets messestand (Roth Norge)
  • Årets prosjekt (VVS Norge RMB; Nordheim VVS AS, Bademiljø Ål)
  • Årets prosjekt (VVS Norge Prosjekt, Flataker VVS)
  • Årets stjerneskudd (Martine Kristiansen)

Egen samling for jenter og lærlinger i forkant
Fredagen før fagdagene gikk av stabelen, var det også duket for en egen jentesamling, der formålet er å få flere jenter til å velge VVS-faget. Totalt 11 jenter fra bransjen møttes for å dele kunnskap og bygge nettverk.

– Dette er et veldig viktig og fint tiltak som styrker utjevningen av kjønnsbalansen i bransjen vår. Vi hadde mange gode faglige diskusjoner, og selvsagt høy sosial hyggefaktor. Så vi gleder oss allerede veldig til neste samling, sier fagsjef i VVS Norge Prosjekt, Thea-Marie Danielsen.

I tillegg til jentesamlingen, arrangerte også VVS Norge en egen lærlingssamling på fredagen. Interessen var så stor at påmeldingen måtte stanses da det var 50 påmeldte. Også her ble det faglig påfyll, erfaringsutveksling og sosialt samvær.

– Basert på den ekstreme interessen er det helt tydelig at vi traff en nerve med dette arrangementet, og da er det selvfølgelig ekstra inspirerende å organisere det. Jeg kan garantere at det blir flere slike samlinger i fremtiden, sier Thomas Sæther, fagsjef i VVS Norge RMB.

 

Tekniske fagdager_VVS Norge Prosjekt_850x560.png

Årets prosjekt VVS Norge Prosjekt: Flataker VVS

Tekniske fagdager_VVS Norge RMB_850x560.png

Årets prosjekt VVS Norge RMB: Nordheim VVS 

Tekniske fagdager_Årets leverandør_850x560.png

Årets tekniske leverandør: Oso Hotwater AS

Tekniske fagdager_årets stjerneskudd-850x560.png

Årets stjerneskudd: Martine Kristiansen, Comfort Råholt

Tekniske fagdger_Årets stand_Roth_850x560.png

Årets messestand: Roth Norge AS 

Tilbake til pressemeldinger