Vellykkede fagdager for VVS Norge RMB og VVS Norge Prosjekt

Presse

Armaturjonsson - teknisk leverandør 850x560.png

Publisert 27. oktober 2021

VVS Norge gjennomførte torsdag 21. og fredag 22. oktober to lærerike fagdager der medlemmer fra VVS Norge RMB og Prosjekt, kjedekontoret, tekniske leverandører, rørleggere og lærlinger møttes på første gang på lenge. Det ble delt ut gjeve priser, der blant andre Comfort Namsos og Armaturjonsson var noen av kveldens vinnere.

– Det var helt supert å kunne arrangere fagdager igjen, og det var flott å møte så mange av medlemmene våre til faglig opplegg og sosialt samvær. Det å kunne se våre flotte fagfolk ansikt til ansikt etter en lang periode med digitale møter var en skikkelig opptur, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB).

Fagdagene på Gardermoen tiltrakk seg mange interesserte, og mange medlemmer var til stede. Det var også 34 tekniske leverandører, samt deltakere fra servicekjedekontoret og VVS Norge RMB og Prosjekt. Til sammen var det over 300 personer på arrangementet.

– Det var et flott opplegg der Nils-Ingar «Nilsi» Aadne var konferansier, så det var mange humorinnslag. Etter en interessant dag med faglige foredrag rundet vi av med festmiddag og fire prisutdelinger, forteller Øgle Kjensberg.

Årets prosjekt til Comfort Bjørn Seem

En av kveldens fire vinnere var Comfort Bjørn Seem i Namsos. De vant prisen for «Årets prosjekt», for deres arbeid på «Sinkaberg Hansen» lakseslakteri. Armaturjonsson vant prisen for «Årets tekniske leverandør» til stor applaus, og VVS Prefab tok med seg prisen for «Årets Messestand». Den nye prisen for «Årets rørfluenser» gikk til Ida Meldgaard hos Comfort Lier.

Årets rørfluenser - Teknisk fagsamling 850x560.png

 

– Det er fire flotte prisvinnere som alle har lagt ned dedikert arbeid i sin virksomhet, sine prosjekter og i sine samarbeid, og som dermed er veldig fortjente vinnere av årets priser, sier Øgle Kjensberg.

Tekniske leverandører, vannrensing og pumpebytter
Under fagdagene var det messe med tekniske leverandører, foredrag om vannrensing fra KOMPA, Wilo og Grundfos stod sammen på scenen for første gang for å snakke om pumpebytter, og Pipelife holdt foredrag om prefabrikering. Deltakerne fikk også et inspirasjonsforedrag om «Rørleggere som selger», som tok for seg verdien av god informasjon og råd ut mot kundene, og hvordan salg kan være en positiv aktivitet for å gjøre resultatet bedre enn forventet for kunden.

– Vi hadde også med oss 19 flinke lærlinger, som hadde et eget faglig opplegg og som også fikk tatt turen innom Bygg Reis deg-messen på Lillestrøm, avslutter Øgle Kjensberg.

Tilbake til pressemeldinger