VVS Norge Partner får ny samarbeidspartner med på laget

Presse

Drifti_VVS Norge Partner_850x560.png

Publisert 5. mai 2023

Vil hjelpe medlemsbedriftene med å bli enda mer Drifti


VVS Norge Partner lanserer nytt samarbeid og blir partner med teknologiselskapet Drifti. Gjennom samarbeidet vil VVS Norges medlemsbedrifter få tilgang til en alt-i-ett fagplattform som vil forenkle arbeidshverdagen deres betraktelig.

Det er litt over ett år siden VVS Norge Partner, medlemskonseptet spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk, ble etablert. Formålet med etableringen var å gi medlemsbedriftene økt lønnsomhet og en enklere og mer effektiv hverdag. Det nye samarbeidet med Drifti underbygger dette medlemsløftet.

– Vårt partnerskap med Drifti vil hjelpe medlemsbedriftene med å bli enda mer effektive og lønnsomme, samtidig som at de kan yte bedre service overfor kundene sine. Vi er veldig glade for å ha funnet en samarbeidspartner som deler vår visjon om å være på lag med rørleggeren og hjelpe dem med å oppnå god likviditet, sier Stian Aarstad, kjedeleder i VVS Norge Partner.

Drifti leverer en fagplattform som er enkel å bruke og spesialdesignet for rørleggerbedrifter. Den teknologiske plattformen hjelper rørleggerne med å skape oversikt og tjene mer penger i prosessen.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med VVS Norge Partner om å tilby innovative løsninger som hjelper rørleggerne med å lykkes. Partnerskapet vil sette søkelys på å støtte rørleggerbedriftene som ønsker å effektivisere driften sin, og våre innovative løsninger spiller en sentral rolle i å oppnå dette, sier Eyolf Strømme-Svendsen, produktsjef i Drifti.

Partnerskapet vil fokusere på nytenkning og innovative metoder som kan hjelpe VVS Norge Partners eksisterende og kommende medlemsbedrifter med å spare tid og ressurser, spesielt i lys av erfaringene bransjen har høstet under pandemien.

– Gjennom samarbeidet får medlemsbedriftene og deres rørleggere tilgang til den nyeste teknologien og metodene som gjør at de kan lykkes i en stadig mer konkurranseutsatt bransje. På denne måten skal vi spille dem opp og sørge for at de lykkes i sine markeder, avslutter de to ferske samarbeidspartnerne, Aarstad og Strømme-Svendsen.

 

Tilbake til pressemeldinger