VVS Norge satser på små og mellomstore rørleggerbedrifter

Presse

VVS Norge Partner - lanserer nytt konsept - 850x560.png

Publisert 17. mars 2022

VVS Norge Partner lanseres som et nytt medlemskonsept spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk. Målet er å øke lønnsomheten og gi rørleggerne en mer effektiv hverdag

Det er et hull i markedet der små og mellomstore rørleggerbedrifter kan nyte godt av de beste innkjøpsbetingelsene og samtidig beholde sin identitet og firmanavn, som VVS Norge nå skal dekke. 

- Vi styrker et allerede sterkt lag i VVS Norge med et nytt konsept tilpasset rørleggere og rørleggerbedrifter med 1-10 ansatte. Gjennom VVS Norge Partner skal vi hjelpe rørleggere til å bli mer lønnsomme og bruke mindre tid på administrasjon gjennom å tilby markedets mest konkurransedyktige priser, gode bonuser, gratis regnskap og gode verktøy for en mer effektiv hverdag, sier Stian Aarstad, kjedeleder i nyetablerte VVS Norge Partner.

VVS Norge består fra før av Bademiljø, Comfort og VVS Norge Prosjekt, og har over 200 medlemsbedrifter med en samlet omsetning på over fem milliarder kroner. Gjennom VVS Norge Partner kan rørleggerbedrifter uten egen butikk bli en del av VVS Norge-familien.

Stian Aarstad - nytt konsept - VVS Norge Partner - 850x560.png

- VVS Norge skal være rørleggerens førstevalg og vi jobber hver dag for å øke lønnsomheten og konkurransekraften til rørleggerbedriftene. Vi sikrer gode innkjøpspriser gjennom et stort volum. I tillegg vet vi at de færreste rørleggere trives best med regnskap og administrasjon. Ved å tilby gratis regnskapsføring og hjelp til driften, vil hverdagen bli mer effektiv og lønnsom, sier Aarstad.

Gratis regnskapstjenester leveres gjennom Meire VVS Regnskap, et regnskapsfirma deleid av VVS Norge og som er spesialisert på rørleggerbransjen. I tillegg får bedrifter som er en del av VVS Norge Partner tilgang til bransjens beste kompetanseprogram, VVS Norge Akademiet, og gode avtaler på arbeidstøy, verktøy og markedsføring.

- Vi tilbyr et fellesskap med faglig og sosialt samhold, der målet er å hjelpe rørleggeren med å bruke mer tid på å være nettopp rørlegger. Vi skal styrke lønnsomheten gjennom effektive løsninger og stort fellesskap, men tror samtidig på den kjennskapet og den lokale konkurransekraften. Derfor beholder bedriftene sin egen identitet og firmanavn, men får VVS Norge-familien i ryggen.

 

For mer informasjon:
Stian Aarstad: 920 12 202 / stian.aarstad@vvsnorge.no

www.vvsnorge.no/partner   

 

Tilbake til pressemeldinger