Prisdryss under VVS Norge RMB sin første fellesmesse for Bademiljø og Comfort

Presse

RMB-messe_Årets Comfortør-850x560.png

Årets bedrift i Comfort - B & O Forberg AS. Fotograf: Knut Meiner

Publisert 15. februar 2023

Helgen 11-12. februar var det duket for VVS Norge RMB sin årlige messe for synlige produkter, denne gangen for første gang for Bademiljø og Comfort sammen. Messen var en stor suksess, med positive medlemmer og leverandører, og der kvalitet stod i fokus i alle prisene som ble delt ut.

VVS Norge RMB holder hvert år messe for sine medlemsbedrifter, der medlemmene og leverandører får blande faglig påfyll med hyggelig sosialt samvær, og der det gjennomføres prisutdelinger til heder og ære for vinnerbedrifter og -leverandører. Årets messe gikk av stabelen helgen 11-12. februar, og det var første gang Bademiljø og Comfort var sammen gjennom hele messen. Totalt møtte ca. 400 deltagere disse to dagene.

– Vi er veldig fornøyde med hvordan vår første fellesmesse for Bademiljø og Comfort gikk, der det kun var god stemning, hyggelige folk og interessant faglig påfyll. Både leverandørene våre og medlemmene var positive til at messen var felles for begge rørleggerkjedene, så det gikk over all forventning, sier Vidar Skoglund, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort (VVS Norge RMB).

 

Stort fokus på kvalitet og engasjement hos årets vinnerbedrifter

Hvert år deler VVS Norge RMB ut priser til «Årets Bademiljøbedrift» og «Årets Comfortør». I år gikk hedersprisene til Bademiljø Modalsli Rør AS og Comfort B & O Forberg AS.

– Bademiljø Modalsli Rør tok i 2022 over to bedrifter i Lyngdal og Farsund, som nå er samlet under Modalsli Rør Lister. Bedriften har bygget lojalitet over mange år med mange dyktige ansatte, og deres utvidelse til Lyngdal og Farsund er en god tilvekst i dette. Denne innsatsen har resultert i en rekordomsetning for bedriften, som også har hatt en god omsetningsøkning de siste tre årene. Modalsli Rør er også alltid like engasjerte i Bademiljø-sammenheng og de deltar på alle arrangementer, så det er veldig hyggelig å kunne gi denne prisen til dem i år, sier Skoglund.

– Vi er veldig stolte av å vinne denne prisen og er spesielt stolte av alle våre ansatte som har stått på for å løfte Modalsli Rør til det vi er i dag. 2022 var litt av et år for oss, og gjennom å ta over bedriftene i Farsund og Lyngdal, har vi fått to firmaer med stolte tradisjoner og mange flinke folk med på laget. Nå er vi totalt en gjeng på 50 ansatte, og vi har fire butikker og 2 steder som vi jobber fra. Vi vil også takke Bademiljø og VVS Norge for deres hjelp, spesielt regionsjef Grethe Utkilen og konseptansvarlig Martine J. Fosse som har hjulpet oss med nye butikker og gitt god hjelp, sier Arild Nilsen, eier av Modalsli Rør.

Nilsen vil også takke Torkel Åvesland, daglig leder for Modalsli Rør Lister, og Sveinung Stuhaug, daglig leder for Modalsli Rør Sirdal.  

RMB-messe_Årets Bademiljø_850x560.png

Årets bedrift i Bademiljø - Modalsli Rør AS. Fotograf: Knut Meiner

Bygger «Det tryggeste valget»-kultur i bedriften

Også hos årets Comfortør var det fokus på kvalitet og engasjement hos vinnerbedriften, og her gikk Comfort B & O Forberg AS av med seieren.

– Comfort B & O Forberg har over lengre tid vist veldig gode resultater, med en god omsetningsøkning de siste årene, og de er positive og engasjerte i Comfort-sammenheng. I tillegg er de en flott ambassadør for å få jenter inn i rørleggeryrket, der de virkelig satser på jentelærlingene sine, og ikke nok med det er de også flinke til å bygge en kultur for å leve Comfort sitt motto om å være «Det tryggeste valget» innad i bedriften, sier Vidar Skoglund.

– Det er fantastisk for oss å vinne denne prisen og vi er kjempestolte av alle våre ansatte som står på og gjør en kjempeinnsats. Dette er noe vi har jobbet mot lenge og det er veldig stas at vi vinner denne prisen i jubileumsåret vårt hvor vi blir 75 år. Vi vil også takke VVS Norge og Comfort med regionsjef Anne Westvold i spissen, for all deres bistand og hjelp til vår bedrift for å komme dit vi er i dag og på veien videre, sier Glenn Ruben Forberg, daglig leder i B & O Forberg.

 

VikingBad og Dansani er «Årets leverandører»

VVS Norge deler årlig også ut priser til rørleggerkjedenes leverandører, og i år var det Dansani AS som gikk av med prisen for Årets Leverandør i Bademiljø, og VikingBad AS som vant Årets Leverandør i Comfort. Det er rørleggerkjedenes medlemmer som selv har stemt frem leverandørene ut fra en rekke kriterier.

– Dansani leverer kvalitetsmøbler i tidsriktige design og hvor de også har produksjon i Danmark. De er gode samarbeidspartnere for våre medlemmer og er en leverandør vi har jobbet sammen med over tid, sier Skoglund.

– VikingBad er en totalleverandør med stort fokus på kunden og helhetlige løsninger, og de er ambisiøse og villige til å satse, som bidrar til å tilrettelegge for økt vekst sammen med våre medlemmer, både i privatmarkedet og prosjektmarkedet.

Prisen for «Årets messestand» gikk til Geberit, som vant som følge av deres gode stand som utnyttet plassen de hadde fått tildelt til det ytterste. Leverandøren presenterte også nyheter på sin stand, der de viste frem bredden og dybden i sortimentet, og der de hadde engasjerte selgere som bidro med nyttig informasjon.

RMB-messe_Dansani-850x560.png

Årets leverandør i Bademiljø - Dansani AS. Fotograf: Knut Meiner

RMB-messen-VikingBad-850x560.png

Årets leverandør i Comfort - VikingBad AS. Fotograf: Knut Meiner

RMB-messe_årets messestand_Geberit.png

Årets messestand - Geberit AS. Fotograf: Knut Meiner

Tilbake til pressemeldinger